Smag og stem. Bryg og vind. Har du lyst til at brygge årets Brændkjærbajer eller har du lyst at være den afgørende stemme? Sammen med Danske Ølentusiaster Kolding inviterer vi hermed håndbryggere til at dyste om at vinde titlen som årets Brændkjærbajer. Det er tredje år i træk, vi afholder dysten. Det hele handler om at bygge et stærkere fællesskab i Brændkjær og skaffe penge til den hal, som vi drømmer om.

Arrangementet kræver tilmelding fra publikum senest otte dage før. Det koster 90 kroner at deltage for publikum. Du betaler via Mobile Pay 65215 eller via vores bankkonto reg: 0759 og konto nr.: 3231224962 og husk at skrive navn/navne på deltagere og Brændkjærbajeren i beskedfeltet.

Vi har inviteret et dommerpanel med høj faglig ekspertise, som vil give øllene point og kommentarer med på vejen, så bryggerne kan blive dygtigere, men du kan også stemme med. Dommernes stemmer tæller 50% men det gør publikums også, så det gælder om at møde op og stemme med.

Regler for deltagelse i Årets ”BrændkjærBajer” 2020

1. Øllen skal være en god overgæret øl. Øltypen er fri.
2. Hver brygger eller bryglaug må højst stille med to mand til at præsentere deres øl for dommerne (men de må gerne invitere alle deres venner som publikum).
3. Øllen skal selvfølgelig være god, men vi anbefaler også at etiket og ølhistorie fokuserer på Brændkjær og Brændkjærånden, da det hele handler om at styrke fællesskabet i bydelen Brændkjær.
4. Det er et krav der trykkes: ”Årets BrændkjærBajer 2020” på etiketten når vinderøllen produceres.
5. Man skal have sin øl klar til arrangementet og præsentere øllen d. 22.2.20
6. Der skal være nok til min. ca. 50-70 gæster x 10 cl.
7. Absolut sidste tilmelding er d. 20.1.20 – Vi regner med max. 8 deltagere.
8. Øllen bliver bedømt af et dommerpanel med ølkendskab. Så du vil modtage både ris og ros. Alle gæster kan også stemme på deres yndlingsøl. Dommernes stemmer tæller 50% og det gør publikums også.
9. Vinderøllen vil blive brygget professionelt på Trolden Bryghus sammen med vinderen og markedsført samt solgt i Kolding. For hver solgt øl går der et beløb til Brændkjærhallen.
10. Vi dækker håndbryggernes udgifter ved en tilbagebetaling på kr. 10,- pr. 10 cl. Der bliver skænket pr. betalende gæst.
11. Et eventuelt overskud fra arrangementet går til Brændkjærhallens Venner.

https://www.instagram.com/p/B7a7OAfhbTN/?igshid=ybvk2dxrjnkn